fbpx

Coutinhos formdyk kan blive dyrt for Barca

FCBARCELONA.DK - 04.05.22

// Philippe Coutinho

Efter en forrygende start hos Aston Villa er den udlejede Philippe Coutinho dalet gevaldigt i niveau og det kan få den kedelige konsekvens for Barca, at prisen på brasilianeren falder i samme takt som hans formkurve.

Coutinho tog alle med storm, da han vendte tilbage til Premier League denne sæson, efter et ophold i Barcelona der var mest præget af skuffelser. I sine første otte kampe scorede han fire mål og lagde tre assists og det skabte straks spekulationer om, at Aston Villa ville benytte sin forkøbsret på 40  mio. euro til sommer.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Nu er der mere stille om brasilianeren, for nu ligner han mere den Coutinho man så i Barca, hvor han sjældent gjorde den store forskel. I hans seks seneste kampe har han hverken scoret eller lagt op til mål.

Aston Villa mangler kun fem kampe i denne sæsons Premier League og derefter vender Coutinho som udgangspunkt tilbage til Barca. Her indgår brasilianeren dog ikke i Xavis planer, så det handler om at komme af med ham igen.

Ingen tror længere at Aston Villa står klar med de 40 mio. euro, selvom træner Steven Gerrard gerne vil beholde Coutinho. Derfor tegner det til en forhandling, men Coutinhos dalene formkurve risikerer at få prisen til at gå samme vej.

Andre klubber meldes interesseret i Coutinho, f.eks. Newcastle, og bliver der kamp om brasilianeren, er det godt for Barca. De står dog også med det problem, at ingen forventes at ville matche Coutinhos høje løn, hvilket kan tale for endnu en lejeaftale og altså ingen penge i kassen for et salg.

Dertil kommer at Coutinhos kontrakt udløber om et år, hvilket også presser prisen. Havde han spillet blændende for Aston Villa, kunne det skrue prisen op, men med de tvivlsomme præstationer på det seneste, kan det godt blive en dyr omgang for Barca at sige farvel.

.:FORSIDE:.