Coutinho scorede to gange i brasiliansk 3-0 sejr

FCBARCELONA.DK - 15.06.19

© Getty Images

Philippe Coutinho fik intet mindre end en drømmestart på Copa América, da Brasilien åbnede slutrunden med en sikker 3-0 sejr over Bolivia. Barca-spilleren ledede det brasilianske spil og scorede sit holds første to mål.

Copa América blev i nat dansk tid skudt i gang med åbningskampen mellem Brasilien og Bolivia. Hos brasilianerne startede Coutinho på banen, mens Arthur så hele opgøret fra bænken.

Brasilien havde svært ved at bryde gennem Bolivias defensiv og trods overvægt i spillet, måtte brasilianerne gå til pause med 0-0 på måltavlen.

Kort ind i anden halvleg kom VAR i brug,da en Bolivia-spiller havde hånd på bold i feltet. Straffe til Brasilien og i fraværet af Neymar var det Coutinho der lagde bolden til rette på 11-meter pletten. Han scorede sikkert til 1-0.

Det skabte lettelse hos brasilianerne og blot tre minutter senere, i det 53. minut, var Coutinho på pletten igen. Det var Firmino der lagde bolden ind i feltet hvor Coutinho gjorde det til 2-0 med hovedet.

Herfra var der ingen tvivl om kampens udfald, men det var først fem minutter før tid at det blev til 3-0, da Everton definitivt lukkede opgøret.

Dermed fik Brasilien en perfekt start på Copa América og Coutinho fik en velkommen opmuntring efter en frustrerende sæson for Barca.

.:FORSIDE:.