Coutinho: "Ronaldinho er mit største idol"

Rune Stentoft - 13.02.18

Barcas over 100 år lange historie er fuld af succesfulde brasilianere, fra Romario til Ronaldinho og Ronaldo til Rivaldo. Barcas nuværende brasilianer, Phillipe Coutinho, håber at træde i deres fodspor.

I et interview med den catalanske avis Sport talte Coutinho om de tidligere brasilianske stjerner i den catalanske storklub.

Om Romario:
"Han var altid en stærk karakter og inde i feltet var han en af de bedste i verden. Han var altid et idol for alle brasilianere" sagde han.

Om Ronaldo:
"I Barcelona var han spektakulær. Jeg husker ikke meget, men jeg har set videoer på internettet. Han var brilliant i Barca og han blev kaldt 'Fenomenet' af en grund" lød det fra Coutinho.

Om Rivaldo:
"Han havde så mange kvaliteter, scorede mange mål og havde et stort overblik. Han var stærk og eksplosiv. Han skrev historie i Barcelona" sagde han om den tidligere angriber.

Om Ronaldinho:
"Ronaldinho var mit idol. Hans historie her med klubben er speciel. Uden tvivl er han mit største idol. Han bidrog med meget til Barca" sagde han om Barcas bedste brasilianer gennem tiden.

Om Neymar:
"Vi er holdkammerater på landsholdet. Han gjorde det rigtig godt i Barca og vandt alt. De skrev alle historie her og jeg håber jeg kan gøre det samme" afsluttede han.

.:FORSIDE:.