Coutinho og Arthur manglede ved træningen

FCBARCELONA.DK - 13.09.18

Ernesto Valverde har ikke de optimale betingelser til at forberede lørdagens kamp mod Real Sociedad. Coutinho og Arthur vendte så sent tilbage til Barcelona, at de ikke kunne træne med i dag.

Ved dagens træning kunne Valverde glæde sig over, at Busquets, Sergi Roberto, Vidal, Rakitic og Vermaelen alle vendte tilbage fra deres respektive landskampe. Samtidig måtte Barca-træneren konstatere, at de to brasilianere, Coutinho og Arthur, ikke kunne træne med.

De var begge i aktion natten til onsdag, catalansk tid, så det blev sent inden de kunne returnere til Barcelona. Derfor valgte klubben at give dem fri fra dagens træning, så de kunne komme sig ovenpå den lange rejse fra USA.

Dermed kommer de to kun til at deltage i en enkelt træningssamling, nemlig i morgen fredag, inden at turen går til San Sebástian, hvor Real Sociedad tager imod på Anoeta. Her vil de to spillere næppe kunne undgå at være mærket af rejsen og tidsforkellen.

Coutinho er normalt sikker i Valverdes opstilling, men det kan meget vel være, at han må tage plads på bænken lørdag eftermiddag, fordi Barca-træneren ønsker at benytte en spiller der er mere frisk.

.:FORSIDE:.