Coutinho: "Messi er uforudsigelig"

FCBARCELONA.DK - 20.09.18

Philipe Coutinho præsenterede i går sine nye fodboldstøvler Phantom fra Nike. I den anledning svarede han også på spørgsmål, der mest kom til at omhandle kampen mod PSV Eindhoven i tirsdags.

Det var Coutinhos første optræden for Barca i Champions League da PSV blev besejret med 4-0 og han erkendte, at det var noget specielt for ham. "Jeg var utålmodig op til kampen, for jeg kunne ikke deltage i denne turnering i sidste sæson. Det blev en dejlig oplevelse" kom det fra ham.

Han blev spurgt, om klubbens helt store mål er at vinde turneringen denne sæson. "Barca er med i alle turneringer for at vinde dem og selvfølgelig vil vi kæmpe med om Champions League. Vi slås for alle trofæer og ønsker at vinde noget betydningsfuldt" var hans svar.

Coutinho er kendt for at sparke gode frispark, men hos Barca er han klar over, at det er Messis opgave. "Det er ham der tager dem og han scorer, hvilket er det vigtigste. Det er utroligt hvad han præsterer. Han er uforudsigelig og finder altid på nye ting" afsluttede brasilianeren.

.:FORSIDE:.