Coutinho kan få comeback fra start mod Bayern

Rune Stentoft Arlbjørn - 14.09.21

// Philippe Coutinho // Champions League

Coutinho er klar igen efter sin langvarige knæskade, som har holdt ham ude i hele 2021 indtil videre. I aften starter gruppespillet i Champions League, hvor Barca møder Bayern München. Her kan Coutinho få comeback fra start.

I sidste uge spillede Barca en træningskamp, hvor Coutinho viste gode takter og scorede et mål. Midtbanespilleren har fået det grønne lys af lægerne, så derfor er han i spil til aftenens opgør mod Bayern på Camp Nou.Ifølge den catalanske avis Sport kan Coutinho få comeback for Barca allerede fra start i aftenens kamp, selvom han ikke har spillet en officiel kamp i over otte måneder. Det kan være manglen på alternativer i angrebet, som kan give Coutinho en plads fra start.

Koeman har kun Memphis, Luuk de Jong og Demir til rådighed til angrebet i aften. Det kan derfor tænkes, at Coutinho starter inde i angrebets venstre side. Memphis starter med garanti inde, men det er et åbent spørgsmål om det bliver Luuk de Jong eller Demir fra start.

Det kan også være, at Coutinho får en plads på midtbanen, men det lader til at være mindre sandsynligt, da Koeman ventes at starte med Busquets, Frenkie de Jong og Pedri på den centrale midtbane. Uanset om Coutinho starter inde eller ej, er der i hvert fald gode chancer for, at han kommer på banen.

.:FORSIDE:.