fbpx
Annonce

Coutinho: 'Jeg ville elske at blive i Bayern'

Christoffer Alexander Dela-Westerberg - 04.12.19

© Getty Images
// Philippe Coutinho

Philippe Coutinho lader ikke til at have en brændende vision om vende tilbage til FC Barcelona. Trods en sekundær rolle hos Bayern udtalte brasilianeren for nyligt, at han ønsker at fortsætte hos tyskerne.

Officielt set er Coutinho fortsat Barca-spiller, da hans kontrakt med catalanerne løber indtil 2023, medmindre Bayern München vælger at gøre brug af deres købsoption på 120 mio. euro. Den tidligere Liverpool-stjerne lader dog ikke til at have nogen intentioner om at vende tilbage til Barcelona.

Ved et arrangement for Bayerns tilhængere understregede Coutinho, at han ønsker at forsætte hos sydtyskerne. 'Jeg har det meget komfortabelt her. Jeg har planer om at fuldende sæson og fokusere på det, men hvis alt går efter planen, ville jeg elske at blive i klubben' lød det målrettet fra offensivspilleren.

Udtalelserne kommer som en lille overraskelse, da Coutinho på det seneste har mistet sin plads på holdet, især efter at Hansi Flick overtog trænersædet fra Niko Kovac. Dette har betydet en sekundær rolle, hvor det kun blevet til to startpladser ud af de seneste fem kampe.

Coutinho har indtil videre spillet 18 kampe for Bayern, hvoraf det er blevet til tre mål og fem oplæg. Det er dog tydeligt, at brasilianeren fortsat famler efter det niveau, man så i Liverpool, præcis som det var tilfældet i hans tid hos Barca.

.:FORSIDE:.