Coutinho: 'Jeg vil blive i Bayern i mange år'

FCBARCELONA.DK - 19.08.19

Philippe Coutinho blev denne mandag præsenteret som ny spiller i Bayern München og på pressemødet slog han fast, at han kommer til klubben for at blive i mange år. Han erkendte også, at det ikke har fungeret for ham i Barca.

'Jeg er meget glad for at være her og for at skulle spille for sådan en stor klub som Bayern. Klubben har vist en kæmpe interesse for at hente mig og jeg er glad for, at det lykkedes. Det betyder meget, når klubben tror så meget på en' startede Coutinho.

'I Barca fungerede tingene desværre ikke som vi alle havde håbet, men det ligger nu i fortiden for mig. Nu er jeg kommet til Bayern München og her ønsker jeg at blive i mange år. Jeg ser frem til at tilpasse mig holdet og være en del af klubbens store projekt' sagde brasilianeren.

'Selvom at jeg forlader Barca, så nåede jeg stadig at få en masse erfaring, vinde titler og samtidig lærte jeg en masse. Nu er jeg dog kun fokuseret på Bayern. Jeg var aldrig i tvivl om at skifte hertil og slet ikke da de fremlagde deres sportslige projekt'.

Bayern har som bekendt lejet Philippe Coutinho i en enkelt sæson, men har samtidig sikret sig en købsoption på 120 mio. euro, som kan bruges til næste sommer.

.:FORSIDE:.