Coutinho: 'Jeg har ikke min bedste sæson'

FCBARCELONA.DK - 20.04.19

© Getty Images

I et interview erkender Philippe Coutinho, at det ikke helt kører for ham denne sæson. Han fortæller samtidig om hvordan han håndterer kritikken og hvordan han forsøger at finde sit niveau igen.

Det er på fodboldkommentatoren Ale Oliveiras Youtube kanal, at Coutinho stiller op til en snak om sin situation i Barcelona.

'Jeg har ikke min bedste sæson, eller en af de bedste, men jeg har modet på at lære. Hver eneste kamp er en mulighed. Jeg forsøger at få vendt situationen og det skal nok komme stille og roligt gennem hårdt arbejde' kommer det fra ham.

'Kritikken har været hård, men det er ikke noget jeg lytter til. Man er ikke Gud når man spiller en god kamp og heller ikke den dårligste i verden, når du spiller dårligt. Man skal være stærk rent mentalt' fortsætter han.

'Man har altid brug for tid til at falde til. Jeg har været her et år og et par måneder, hvor jeg altid har haft lysten til lære og udvikle mig og vinde på banen' siger han videre.

Også samspillet med Messi bliver vendt. 'Det er en enorm fornøjelse at spille sammen med ham. Alt hvad han laver gør han på en måde, så det ser let ud. Det kan vi alle lide' udtaler han.

Coutinho afslører også et tæt forhold til Luis Suárez. 'Ham har jeg et specielt forhold til. Han hjalp mig meget da jeg kom hertil, også med min familie. Vi har tilbragt meget tid sammen og han betyder meget for mig og min familie' fortsætter brasilianeren.

Neymar har været rygtet til Barca og står det Coutinho, må det skifte gerne blive en realitet. 'Som jeg altid har sagt, vil det være en fornøjelse at spille sammen med ham, for han er en stjerne. Vi har spillet meget sammen som unge og jeg har set ham udvikle sig til det han er i dag. Det ville være dejligt at spille ved hans side' afslutter han.
.:FORSIDE:.