Coutinho: 'Jeg har aldrig udvist mangel på respekt'

FCBARCELONA.DK - 19.04.19

© Getty Images

Coutinhos særprægede fejring af 3-0 målet mod Manchester United har skabt spekulationer om hans hensigt. I en udtalelse på Twitter forsikrer han om, at det ikke var udtryk for mangel på respekt overfor nogen.

Hvad ville Coutinho give udtryk for, da han demonstrativt stillede sig op, lukkede øjnene og puttede en finger i hver øre? Samtidig råbte han noget som en del af pressen mener kan mundaflæses som 'rend mig i røven' på brasiliansk.

Det er ingen hemmelighed at såvel presse som tilhængere har været efter Coutinho på grund af hans svage præstationer over lang tid. Derfor mente nogle, at hans fejring var et modsvar til dem der kritiserer ham, hvilket blev opfattet som mangel på respekt overfor egne fans.

Det er dog noget Coutinho selv afviste i går på Twitter. 'Vi bør aldrig lytte til dem der ønsker at demotivere os, for deres snak får os på afveje i forhold til de virkelige mål. Jeg har aldrig udvist mangel på respekt overfor nogen, hverken indenfor fodboldverden eller udenfor. Jeg ser altid fremad, med samme ambitioner som altid' skriver han.

Dermed afklarer han ikke den præcise baggrund for den særprægede fejring, men det er noget han må forvente at pressen vil spørge om ved først givne lejlighed.

.:FORSIDE:.