Coutinho: "Jeg håber at Neymar kommer til Barca"

FCBARCELONA.DK - 12.03.18

I forbindelse med præstationen af ungdomsturneringen Mediterranean International Cup 2018 udtalte Philippe Coutinho sig om muligheden for, at Neymar vender tilbage til Barca efter at have forladt catalanerne i sommer.

Og Coutinho lagde ikke skjul på, at han, lige som Rakitic også udtalte for nyligt, gerne ser Neymar vende tilbage til Barcelona og trække i den blå-røde trøje til sommer.

"Jeg mener det samme som Rakitic. Jeg håber, at Neymar kommer tilbage til Barca. Jeg spiller allerede med ham på landsholdet og det er et kæmpe privilegium for mig. Det ville være fantastisk for os at få ham tilbage" sagde Coutinho.

Herefter blev Coutinho spurgt til onsdagens ottendedelsfinale i Champions League mod Chelsea, som brasilianeren må se fra tribunen. Han må som bekendt ikke spille i den europæiske turnering for Barca i denne sæson.

"Det bliver en fantastisk kamp. Jeg kommer på onsdag til at være endnu en fan, som vil følge kampen med spænding og støtte holdet. Hele holdet er motiveret for at vinde kampen og spillerne vil gøre alt for, at det lykkes. Det bliver dog uden tvivl en vanskelig kamp, for Chelsea er et stærkt hold" sagde Coutinho.

Til slut udtalte Coutinho sig også om landsmanden Arthur, som Barca ser ud til at købe til sommer. "Han er en rigtig god spiller. Jeg har spillet med ham på landsholdet og han har et virkelig højt niveau. Derudover er han en fantastisk person udenfor banen" sagde brasilianeren.

.:FORSIDE:.