Coutinho er tilbage på træningsbanen i Barcelona

FCBARCELONA.DK - 04.09.20Nogle dage tidligere end forventet, dukkede Philippe Coutinho her til formiddag op på Barcas træningsanlæg. Her indleder han træningen med holdet og meget tyder på, at han bliver i klubben denne sæson.

Det var en Champions League vinder og samtidig dobbelt målscorer i Bayern Münchens 8-2 lussing over Barca, der i dag mødte frem på Ciutat Esportiva. Mens holdkammeraterne i Barca hænger med hovedet over en skuffende sæson, har Coutinho hentet tre trofæer med sin tyske klub, som han var udlejet til i sidste sæson.

Coutinho havde ellers lov til at holde ferie til den 8. september, men i dag mødte han frem for at indlede den nye sæson. Det er med stor sandsynlighed hans håb, at kunne blive i Barca med tilgangen af Ronald Koeman som ny træner.

Der har ellers været masser af rygter om et skifte til en klub i Premier League, men der har været stille på rygtebørsen omkring brasilianeren på det seneste. Ingen tvivler på Coutinhos kvaliteter i Barcelona og han kan meget vel få en ny chance denne sæson, hvor et nyt projekt skal skydes i gang, med eller uden Messi.

Nu slutter Coutinho sig til træningen og måske han allerede kommer i aktion, når Barca om otte dage spiller sæsonens første træningskamp, hvor Nàstic de Taragona er modstanderen.

644x70

.:FORSIDE:.