Coutinho drømmer om 'The Treble' med Bayern

FCBARCELONA.DK - 05.07.20

© Getty Images

I fodbold handler det om at vinde titler og det lykkes meget godt for Coutinho denne sæson, hvor han er udlejet til Bayern München. I går var han med til at vinde pokalen og nu drømmer han om holdets tredje titel.

Selvom Coutinhos sæson hos Bayern har været lidt af en blandet omgang, ændrer det ikke på, at brasilianeren har gang i en særdeles succesrig sæson med sin tyske klub.

For en uge siden sluttede Bundesligaen med Bayern som tyske mestre og i går var det så pokalturneringen der blev vundet. Coutinho, der netop er vendt tilbage efter en ankeloperation, fik de sidste tre minutter på banen. Pokalfinalen mod Bayer Leverkusen sluttede med en 4-2 sejr til Bayern. Efter kampen poserede Coutinho stolt med trofæet sammen med den tidligere Barca-spiller Thiago Alcántara.

Dermed har Coutinho vundet to titler med Bayern denne sæson og nu er håbet, at han også får Champions League med, så han vinder 'The Treble'. Her risikerer han at skulle møde sine holdkammerater fra Barcelona i Champions League slutrunden i Portugal i august måned.

Nu har Coutinho over en måned til at genfinde formen efter sin skadespause, så han kan få en fremtrædende rolle hos Bayern i Champions League. Her mangler tyskerne at spille en returkamp mod Chelsea i 1/8 finalen, men da første opgør i London sluttede med en tysk 0-3 sejr, bliver der næppe tvivl om, hvem der klarer sig videre til kvartfinalen.

Coutinhos lejeaftale med Bayern udløb egentlig den 30. juni, men den er blevet forlænget et par måneder, så han kan spille sæsonen færdig med tyskerne. Hvad der sker derefter med Barca-spilleren bliver spændende at se.

.:FORSIDE:.