Coutinho: ”Det var en vigtig sejr i dag”

FCBARCELONA.DK - 15.04.18

Coutinho stod bag oplæggene til begge Barcas mål i 2-1 sejren over Valencia. Efter kampen erkendte han, at han stadig kæmper for at finde sig til rette på holdet, men at han er sikker på, at det nok skal blive bedre.

”Jeg begynder lidt efter lidt at føle mig bedre til rette på banen. Jeg har altid sagt, at spillet her er anderledes og her skal jeg tilpasse min måde at spille på. Det arbejder jeg hårdt på at kunne gøre” udtalte han.

Også samspillet med holdkammeraterne, føler han går bedre. ”Som dagene går, lærer vi hinanden at kende på banen og det vil helt sikkert komme til at gå endnu bedre med tiden” fortsatte han.

Dernæst glædede han sig over sejren over Valencia. ”Det har været en svær uge på grund af Champions League, for vi ville videre til semifinalen og vinde trofæet, men vi må videre, for vi er med i to andre turneringer, som vi har mulighed for at vinde. Vi skal se fremad og i dag var en vigtig sejr” kom det fra ham.

Coutinho kunne ikke selv spille Champions League for Barca, men det gør ikke skuffelsen mindre for ham, efter at holdet røg ud. ”Jeg er også en del af dette hold og jeg ønskede også at vinde den” afsluttede han.

.:FORSIDE:.