Coutinho: 'Det var en god kamp af os alle sammen'

FCBARCELONA.DK - 30.11.20

© Getty Images

Philippe Coutinho var en af de spillere der udtalte sig til pressen efter 4-0 sejren over Osasuna i går eftermiddags. Her glædede brasilianeren sig både over sin egen indsats og holdets sejr.

'Vi arbejdede hårdt og forsøgte at nyde det mest muligt. Det var en god kamp af os alle sammen og vi tager meget glade hjem. Vi skal tage en kamp af gangen, for sæsonen er lang og vi er stadig langt fra målet, men vi tager et skridt af gangen' indledte han.

Coutinho scorede selv til 3-0 efter en lille time og han var da også godt tilfreds med sin egen indsats. 'Det var Griezmanns pasning der bragte mig fri foran målmanden. Når man har været skadet er det lidt svært, men jeg forsøger at give det maksimale og vende tilbage til mit højeste niveau for at hjælpe' sagde han videre.

Også Messis hyldest til Maradona fik en kommentar. 'Hele verden har mistet et idol. Alle beundrede ham og vi kommer til at savne ham. Det var meget følelsesladet' kom det fra Coutinho.

Til sidst så han frem mod de kommende opgaver. 'Vi gør det bedste vi kan og sejr som den i dag er meget vigtig, men vi skal videre. Alle kampe  er vigtige, men nu handler det om Champions League, hvor vi skal fortsætte vores gode stime' afsluttede brasilianeren om onsdagens kamp mod Ferencvaros.

.:FORSIDE:.