fbpx

Coutinho: 'Der har været mange op- og nedture'

Anders Lang Jensen - 17.01.22

// Philippe Coutinho

ps5 art


Brasilianske Philippe Coutinho er blevet sendt på leje i engelske Aston Villa og startede rigtig stærkt i hans første kamp mod Manchester United med en scoring og en assist. Coutinho er glad for igen at være i engelsk fodbold.

Et stort comeback fra Aston Villas side, med Philippe Coutinho som kreatør, gav et point efter at være bagud med 2-0. Efter en hård tid i det catalanske er Coutinho tilbage i Premier League, og det er sydamerikaneren mere end tilfreds med.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Jeg har savnet disse kampe og Premier League. Jeg er rigtig glad for at være her med mine nye holdkammerater. Det var en god start, hvor vi blev ved med at tro på tingene. Jeg vil arbejde hårdt for at forbedre mig og for at komme i bedre form' lød det fra Coutinho efter første kamp for Aston Villa.

'Der har været mange op- og nedture for mig, men det er fortid nu. Jeg er blot fokuseret på de nye målsætninger i klubben, og jeg vil gøre et godt stykke arbejde for at hjælpe mine holdkammerater og klubben' sluttede han.

Den positive start er godt nyt for Philippe Coutinho, der har manglet selvtillid i Barca. Med den stærke start i engelsk fodbold er der stort håb for, at den 29-årige brasilianer kan vise sit niveau og forhåbentlig blive solgt permanent til sommer.

.:FORSIDE:.