Coutinho beviste sit værd med god præstation

Magnus Wind - 28.09.20

© Getty Images

Philippe Coutinho var at finde i Ronald Koemans startopstilling, da Barca søndag besejrede Villarreal med 4-0. Brasilianeren viste gode takter og måske har han en fremtid i klubben, selvom det længe ikke har set sådan ud. 

Fredag den 14. august scorede Philippe Coutinho to mål for Bayern München i Barcas forfærdelige 8-2 nederlag i Champions League. Dengang lå det overhovedet ikke i kortene, at midtbanespilleren ville komme til at spille i blaugrana-trøjen igen. Men Ronald Koeman har vist Coutinho stor tiltro og søndag aften var brasilianeren at finde i Barcas startopstiiling, da catalanerne besejrede Villarreal med 4-0. 

I en rolle som offensiv midtbanespiller viste Coutinho fine takter og lagde blandt andet op til Ansu Fatis andet mål. Derudover indgik brasilianeren i fine kombinationer med resten af holdkammeraterne og lignede en spiller, som følte sig godt tilpas i Koemans 4-2-3-1-system. 

Det har ellers længe lignet, at Barca ville finde en ny klub til brasilianeren, da man havde mistet tiltroen til ham. Men med indsatsen i Villarreal-kampen beviste Coutinho, både overfor klubben, træneren og fansene, at han måske har en fremtid i den catalanske klub.

644x70

.:FORSIDE:.