Coutinho: 'Arturo Vidal har Barca-DNA'

Christoffer Alexander Dela-Westerberg - 18.06.19

© Getty Images

Midt i de nyopståede rygter om, at Arturo Vidal måske kan være på vej væk fra Barca, var Coutinho ude at rose chileneren, som han i den grad mener besidder Barca-DNA. Læs udtalelserne her.

Arturo Vidal fik en fin debutsæson i Barca-trøjen med masser af spilletid. Der bliver dog fortsat sat spørgsmålstegn ved, hvorvidt den hårdtarbejdende chileners kvaliteter harmonerer med de gængse forventninger til en Barca-midtbanespiller.

Philippe Coutinho var dog klar i mæglet, da han forleden udtalte sig om holdkammeraten. 'Arturo er en dygtig spiller og en god ven. Han har gjort det rigtig godt i årets løb. Han træner hårdt for at blive bedre. Selvfølgelig har han Barcelona-DNA.' kom det rosende fra brasilianeren.

'Han har tilpasset sig meget hurtigt. Af netop den årsag har alle hold et godt øje til ham, for hans måde at spille på og hans rolle i omklædningsrummet. Han er meget vigtig for holdet. Han er en kriger, en fighter. Han besidder et stort mod, og du kan se hvor hårdt han kæmper i hver kamp.' slog Coutinho fast.

Spørgsmålet er dog, hvor stor en fremtidig rolle Arturo Vidal er tiltænkt med erhvervelsen af Frenkie de Jong. Netop dette kan blive afgørende for, hvorvidt Vidal vælger at forsætte i Barca eller løber med det astronomiske tilbud fra Kina, der angiveligt er på tale.

.:FORSIDE:.