Coutinho afviser ikke at blive hos Barca næste sæson

FCBARCELONA.DK - 29.07.20

© Getty Images

Philippe Coutinhos fremtid tegner uvis efter lejeaftalen hos Bayern München. I et interview gentager hans agent, at Premier League er den foretrukne destination, men samtidig åbnes døren også for en tilbagevenden til Barca.

Coutinhos agent Kia Joorabchian har jævnligt kommenteret på sin spillers situation og i går gjorde han det samme, da han han blev spurgt om fremtidsudsigterne for brasilianeren.

'Jeg tror det bliver svært for spillere som Coutinho, at få sin fremtid på plads inden den nuværende udgave af Champions League slutter. Der er fuld fokus på kampen mod Chelsea, der kan kvalificere holdet videre til næste runde, hvor de endda kan møde Barcelona' kom det fra spilleragenten ifølge avisen Sport.

'Det er ingen hemmelighed, at Coutinho foretrækker at vende tilbage til Premier League, hvis muligheden opstår. Han elsker at spille i Premier League og jeg tror han er elsket i Premier League' fortsatte han.

Der var herefter, at Joorabchian åbnede døren for et comeback på Camp Nou. 'Han har heller ikke noget imod at blive i Barcelona. Han er meget åben. Der er hold der er interesseret, for at det en spiller der har haft stor succes' afsluttede han.

Dermed holdes alle mulligheder reelt åbne for Barca-spilleren. Det blive spændende at se, hvad fremtiden bringer for ham.

.:FORSIDE:.