fbpx

Copa América-spillerne fik også en hilsen

Rune Stentoft Arlbjørn - 13.06.21

// Lionel Messi // Sergio Agüero // Ronald Araujo // Emerson


Fredag før EM blev sparket i gang sendte Barca en hilsen til deres spillere ved EM. I aften dansk tid går det så løs i Copa América, så derfor fik catalanernes fire sydamerikanske spillere også en hilsen med på vejen fra catalanerne.

Brasilien og Venezuela sparker denne sommers Copa América i gang sent i aften klokken 23.00. Inden slutrundens start har Barca derfor ønsket Agüero, Araújo, Emerson og Messi held og lykke med det sydamerikanske mesterskab.

Emerson kan muligvis være med for Brasilien fra start, selvom der er usikkerhed om kampen mellem Brasilien og Venezuela overhovet bliver spillet på grund af et stort corona-udbrud i Venezuelas trup. Det tyder dog på, at kampen afvikles alligevel.

I den nye uge kan Agüero og Messi komme i aktion for Argentina, der møder Chile mandag, som har gjort det svært for argentinerne i de seneste år, hvor de har slået Messi og co. i to Copa América-finaler to gange i træk. Senere i turneringen går det løs for Araújo og Uruguay.

Agüero og Messi er med Argentina udover Chile i gruppe med Bolivia, Paraguay og Uruguay. Emersons Brasilien er i den anden gruppe med Colombia, Ecuador, Peru og altså Venezuela. Med fem hold i hver gruppe må et land dermed side over i hver kamprunde. Derfor træder Araújos Uruguay først ind senere i turneringen den 19. juni.

 

.:FORSIDE:.