fbpx

CL-lodtrækning i dag: Dem kan Barca møde

Jacob Møller Nielsen - 01.10.20

© Getty Images
// Champions League

I dag klokken 17.00 bliver der trukket lod til Champions League gruppespillet, hvor Barca blandt andet kan trække danske FC Midtjylland. Her tager vi et kig på hvem catalanerne eller kan komme i gruppe med.

Ligatitlen havnede som bekendt hos Real Madrid i seneste sæson, og det betyder, at Barca lander i seedningslag nr. 2. Det giver dermed et lidt sværere gruppespil, da holdet kommer i kamp mod modstandere fra seedningslag nr. 1, 3 og 4.

I seedningslag nr. 1 finder vi to spanske hold, som Barca i de første runder ikke har mulighed for at møde. Her ligger Sevilla og Real Madrid. Det efterlader svære modstandere som Bayern München, Liverpool, Juventus og PSG.

Seedningsningslag nr. 3 ser selvfølgeligt mere overskueligt ud. Her er der dog også potentielt farlige modstandere, som kan udgøre en særligt svær gruppe. I puljen ligger hold som Inter, Leipzig og sidste sæsons sensation Atalanta. 

I det 4. seedningslag er det især værd at fremhæve, at der i år er et dansk hold repræsenteret, da FC MIdtjylland i går aftes slog tjekkiske Slavia Prag ud, og dermed kvalificerede sig til CL-gruppespillet. En modstander, som for danske fans Barca-fans kunne være en fantastisk modstander at få.

Du kan følge lodtrækningen, når det går live kl. 17.00. Puljerne, som bliver udtrukket, er som følger:

Seedningslag 1: Bayern München, Liverpool, Juventus, PSG, Zenit og Porto

Seedningslag 2: Atlético Madrid, Manchester City, Manchester United, Shaktar Donetsk, Dortmund, Chelsea og Ajax

Seedningslag 3: Dynamo Kyiv, Salzburg, Leipzig, Inter, Olympiacos, Lazio, Krasnodar og Atalanta

Seedningslag 4: Lokomotiv Moskva, Marseille, Club Brügge, Mönchengladbach, Istanbul Basakehir, FC Midtjylland, Rennes og Ferencváros

.:FORSIDE:.