Cillessen: 'Det var på tide at forlade Barca'

Anders Lang Jensen - 23.07.19

© Getty Images

Denne sommer har hollandske Jasper Cillessen forladt Barca til fordel for Valencia i jagten på fast spilletid. Tilværelsen hed andenviolin til tyske Ter Stegen og den hollandske keeper følte, at tiden var inde til et exit fra Camp Nou.

Den 30-årige landsholdskeeper var et stærkt kort for Ernesto Valverde at have i truppen. Cillessen er en klassekeeper, og som backup til Ter Stegen var målmandsteamet et drømmescenarie. Men spilletiden sad tyskeren på, og ifølge Jasper Cillessen er det udelukkende jagten på minutter, der drev ham væk fra det catalanske.

’Jeg har ikke haft nogle problemer med Barcelona eller noget andet hold. For mig er det vigtigste bare at spille. Det er den eneste grund til, at jeg er her i Valencia. At komme hertil er ikke et skridt tilbage. Står valget mellem at sidde på bænken i Barca eller at spille for Valencia, er spilletiden meget bedre. Det er enkelt. Det er intet skridt tilbage’, forklarer Cillessen til avisen Marca.

’Da jeg i sin tid kom til Barcelona, var Ter Stegen på et andet niveau end nu. Og efter tre år er han én af verdens absolut bedste målmænd. Vi forbedrede os begge meget, men nu var tiden inde til at rejse’, slutter hollænderen.

.:FORSIDE:.