Chumi fra Barca B kan hjælpe i forsvaret

Rune Stentoft Arlbjørn - 19.10.18

Barca har problemer i det centrale forsvar med Umtiti og Vermaelen ude med skader. Valverde kan derfor kigge mod B-holdet for at hente hjælp. Her kan den unge Juan Brandariz Movilla eller bare 'Chumi' være en mulighed.

Den blot 19-årige centrale forsvarsspiller trænede med førsteholdet forleden og torsdag deltog han i træningen på Ciutat Esportiva. Ifølge den catalanske avis Mundo Deportivo kan han blive manden, som Valverde satser på til at hjælpe holdet i de kommende kampe.

På B-holdet er der også Jorge Cuenca og Óscar Mingueza til rådighed i forsvaret, men iflølge Mundo Deportivos oplysninger står Chumi forrest i køen, når det kommer til at få en chance med de store drenge i klubben.

19-årige Chumi er født i A Laracha i A Coruña-provinsen i det nordvestlige Spanien den 2. marts 1999. Galicieren var en del af Deportivo la Coruñas akademi indtil han som 15-årig sluttede sig til La Masia. Siden har han i en alder af 19 år opnået en plads hos Barca B.

Chumi beskrives som en intelligent, hurtig og stærk central forsvarer. Når han kan forsøger han at styre bolden og spille den. Derudover er han god i luftspillet grundet hans fysiske kraft. Han var med til at vinde UEFA Youth League i sidste sæson med Barcas U19-hold og blev rykket op på klubbens næstbedste hold til denne sæson.

.:FORSIDE:.