Christian Eriksens tur til Barcelona skabte rygter

FCBARCELONA.DK - 15.03.19

© Getty Images

Er Christian Eriksen i Barcelona for at forhandle? Det spørgsmål stillede mange sig nok, da danskeren blev set på gaden i Barcelona og senere i lufthavnen, for at tage et fly til København. Hvad lavede danskeren i byen?

Christian Eriksen har utallige gange været rygtet til Barcelona og havde Tottenham ikke modsat sig at forhandle, kunne skiftet nok være blevet en realitet i sommer, for interessen var gensidig.

Derfor skabte det stor opmærksomhed, da Eriksen i forgårs blev set på gaden i Barcelona, med kasketten trukket godt ned om ørerene. Rygterne om forhandlinger med Barca begyndte straks at florere.

Danskeren blev senere spottet i lufthavnen, hvor han tog et Norwegian fly til København, så hans tilstedeværelse i den catalanske hovedstad kunne med sikkerhed konstateres.

Rygterne om et snarligt skifte viste sig dog hurtigt at være uden hold i virkeligheden, for der var en meget logisk forklaring på, hvorfor Eriksen var i Barcelona. Hans klub Tottenham var taget til byen nogle dage på træningslejr og her havde spillerne også mulighed for at leje turister i den populære by.

Derfor er der næppe et dansk skifte til Barca på vej.

.:FORSIDE:.