Christian Eriksens agent ødelagde skifte til Barca

FCBARCELONA.DK - 17.04.18

I et interview med BT afslørede Michael Laudrups agent, Bayram Tutumlu, at Christian Eriksen var tæt på at skifte til Barca. Det skulle dog angiveligt være danskerens agent, som i sidste ende endte med at spolere midtbanespillerens skifte til Camp Nou.

Bayram Tutumlu bekræfter overfor den danske avis BT, at Christian Eriksen har et stort ønske om at komme til en større klub - heriblandt Barca og at Barca skulle have været meget interesserede i at hente danskeren til Camp Nou.

"Da jeg i maj besøgte Barcelona med min rådgiver Evren Sahin og Brøndbys ejer, Jan Bech Andersen, sagde Barcelonas præsident, Josep Maria Bartomeu, at Christian Eriksen bliver den næste store spiller fra Danmark efter Michael Laudrup. Så jeg fortalte Eriksen, at Barcelona vil have ham,« sagde Bayram Tutumlu til BT.

"Jeg fortalte også Christian Eriksen, at Barcelona ser på flere ting, når de køber en spiller, ikke kun hans fodboldmæssige kvaliteter. Og det endte med, at de købte Coutinho i stedet for. Det skyldes ene og alene, at hans agent har ødelagt det for ham" fortsatte Tutumlu i interviewet til BT.

"Men jeg har advaret Christian Eriksen mod at lave samme fejl som Daniel Agger. Det var folk omkring Daniel Agger, som ødelagde hans skifte til Barcelona. Daniel Aggers far og ikke mindst agenten Per Steffensen ødelagde det hele. Og når en klub som Barcelona lukker en dør, åbner den ikke igen" slog Laudrups agent fast.

"Nu kan det være, at Christian Eriksen har ødelagt sin chance for at komme til Barcelona på grund af sin agent. Men jeg håber for ham, at han ikke begår fejltagelser. Christian Eriksen ved godt, hvad han skal nu. Lad mig præcisere. Det var ikke Christian Eriksen, der fejlede, så Barcelona købte Coutinho i stedet for ham. Det var hans omgivelser. En god agent skal have kontakt til de store klubber" sagde Tutumlu til BT inden han bekræftede, at døren dog ikke er blevet helt lukket af Barca.

Du kan læse hele interviewet på BT her.

.:FORSIDE:.