Christian Eriksen sprudlede i dansk VM-triumf

FCBARCELONA.DK - 14.11.17

Hvis Barca havde et godt øje til Christian Eriksen inden tirsdagens landskamp mellem Irland og Danmark, så er den catalanske interesse nok steget yderligere. Midtbanespilleren brillerede med et hattrick i den danske sejr på 1-5.

Christian Eriksen er som bekendt blevet sat i forbindelse med et skifte til Barca adskillige gange i løbet af den seneste tid og hvis man på Camp Nou overvejer at hente danskeren til klubben, som steg interessen uden tvivl endnu mere efter tirsdagens landskamp mellem Irland og Danmark, hvor en VM-billet var på højkant.

Christian Eriksen spillede nemlig endnu en formidabel kamp og scorede til både 1-2, 1-3 og 1-4 til Danmark, efter at danskerne på et selvmål havde udlignet Irlands tidlige føring.

Eriksens første scoring efter 32 minutter var et fantastisk følt skud fra kanten af feltet, som strøg i mål via undersiden af overliggeren. I anden halvleg udbyggede Eriksen den danske føring med en flot inderside, som sendte bolden i mål helt uden ved stolpen, inden midtbanespilleren efter 74 minutter udnyttede en stor fejl af Irland og bankede bolden op i krogen til 1-4.

Dermed er Danmark, med en flyvende Christian Eriksen, klar til VM i Rusland til sommer. Her vil Barca uden tvivl holde et vågent øje rettet mod den talentfulde dansker.

.:FORSIDE:.