Chiellini: 'Jeg er en hård hund ligesom Suárez'

Christoffer Alexander Dela-Westerberg - 23.05.20

© Getty Images

Luis Suárez gennemgik sin karrieres største nedtur efter at have bidt Giorgio Chiellini i skulderen under VM 2014. Ikke destå mindre bærer Chiellini ingen nag overfor Barca-spilleren den dag i dag - tværtimod.

Forud for Suárez' succesfulde skifte til Barca, måtte uruguayaneren gennemgå sin nok største karrieremæssige nedtur efter at have bidt italienske Giorgio Chiellini i skulderen under VM i 2014. Efter svinestregen havnede angriberen i massiv modvind, og han måtte samtidig afsone en karantæne på knapt fire måneder, hvorfor han gik glip af en stor del af sin debutsæson hos Barca.

Chiellini har nu udgivet en selvbiografi, hvor han kommer ind på den famøse hændelse. Juventus-forsvareren bærer tyrdeligvis ingen nag, men ser derimod store ligheder mellem sig selv og Suárez. 'Jeg beundrer hans ondskab. Hvis han mister den bliver han til en ordinær angriber' forklarer forsvareren, inden han kommer ind på episoden under VM i 2014 mellem Italien og Uruguay.

'Der skete som sådan intet mærkeligt den dag. Jeg skulle markere Cavani det meste af kampen, der også er en besværlig spiller. Jeg opdagede pluddselig, at han (Suárez, red.) havde bidt mig i skulderen. Det skete, men det er hans strategi, når det kommer til fysiske dueller, og jeg kan afsløre, at jeg har sammme tilgang' lyder det bundærligt fra Juventus-spilleren.

'Han og jeg er ens, og jeg kan godt lidt at stå overfor angribere som ham. Jeg ringede til ham et par dage efter (episoden under VM 2014, red.), men der var ingen grund til at undskylde. Jeg er også en hård hund på banen, og det er jeg stolt af. Ondskab er en del af fodbold. Hvis du skal besejre din modstander, er du nødt til at være intelligent' lyder det fra Chiellini, der, ligesom Suárez, er kendt for at tage alle kneb i brug på fodboldbanen.

.:FORSIDE:.