Chelsea-målmand: "Hele holdet skal stoppe Messi"

Anders Lang Jensen - 20.02.18

Chelseas argentinske målmand, Willy Caballero vil med al sandsynlighed være at finde på bænken, når Barca og Chelsea krydser klinger i aften. Landsmanden til Messi ved dog godt hvad der venter englænderne i aftenens ottendedelsfinale.

Den rutinerede keeper har et indgående kendskab til Lionel Messi og resten af Barca-mandskabet og vil derfor forsøge at dele lidt ud af sin erfaring frem mod de vigtige kampe. Den 36-årige målmand har også kæmpemæssig respekt for catalanernes nummer 10.

”Messi er bare uforudsigelig. Han kan gøre ting bedre, hurtigere og mere uforudsigeligt end folk tror. Det er vanskeligt at kontrollere ham, og det er ikke bare en opgave for målmanden, det går ud til hele holdet. For os, der har spillet i La Liga, ved hvad dette hold kan udrette”, siger sydamerikaneren til Goal.com.

”Det er lige meget, om Barcelona ændrer spillere eller træner. De spiller stadig på den samme måde, men det betyder dog også, at det er de samme ting, der skal gøres for at stoppe dem”, slutter den rutinerede Willy Caballero.

.:FORSIDE:.