Chelito: 'Pjanic vil gøre det meget godt for Barca'

Rune Stentoft Arlbjørn - 22.05.20

© Getty Images

I de seneste uger er Miralem Pjanic blevet sat i forbindelse med et skifte til Barca fra Juventus den kommende sommer. Nu fortæller hans tidligere holdkammerat fra Lyon, César 'Chelito' Delgado, lidt om Pjanic.

'Pjanic kom til Lyon i en meget ung alder og han tilpassede sig hurtigt til vores hold. Vi spillede sammen med Juninho og vi prøvede at efterligne hans frispark, hvilket Pjanic var rigtig god til' udtaler Chelito til den spanske avis Marca.

Han tilføjer: 'Jeg er sikker på, at Pjanic kommer til at gøre det meget godt i Barca. Han er ikke en defensiv spiller, men han afleverer bolden godt og han har et godt blik for spillet' lyder det fra Chelito.

Chelito kommentede også sin landsmand Lionel Messi om han kan spille i Argentina en dag. 'Det er meget svært for Messi at slutte karrieren i Rosario. Han kan ikke engang gå ud og købe et stykke tyggegummi her. Her handler det kun om fodbold og passion for det' afslutter han.

Pjanic kom til Lyon fra Metz i en alder af 18 år. Her spillede han siden tre sæsoner sammen med Chelito inden skiftet til Roma i 2011. Frem til 2016 spillede han for Giallorossi inden turen gik til Juventus. Nu sættes bosnieren i forbindelse med et skifte til Barca.

.:FORSIDE:.