Champions League-debut til Aleñá og Miranda

Rune Stentoft Arlbjørn - 12.12.18

Tirsdag aften var der debut i Champions League til stortalenterne Carles Aleñá og Juan Miranda, da Tottenham Hotspur gæstede Camp Nou i den sjette og sidste gruppekamp. De to catalanerne spillede hele kampen.

Man skal to år tilbage i tiden for at finde Aleñás debut for catalanerne i en Copa del Rey-kamp, men det er altså først i denne sæson, at han har fået sin første kamp i Champions League for Barca efter at han i sommer blev rykket op i førsteholdstruppen.

Den to år yngre Juan Miranda fik ligeledes debut i Europas fineste turnering. Han har til dagligt hjemme på B-holdet, men i går vikarierede han for Jordi Alba, da Barca allerede havde sikret sig førstepladsen i gruppen.

Miranda har fået en del spilletid på førsteholdet på det seneste, da han også spillede begge Copa del Rey-kampe mod Cultural Leonesa, men han har endnu sin første kamp i La Liga til gode. Spanieren var også med på Barcas træningslejr i USA i sommers og i det catalanske er der store forventninger til ham.

Begge spillere gjorde det godt i kampen mod Tottenham, hvor især Miranda gjorde sig bemærket. Han er kun 18 år, men det var ikke til at se mod englænderne.

.:FORSIDE:.