Cesc Fábregas: "Barca har et fantastisk hold"

FCBARCELONA.DK - 20.02.18

Den tidligere Barca-spiller, Cesc Fábregas, der nu spiller for Chelsea, udtrykker stor respekt for sin forhenværende klub, inden aftenens møde på Stamford Bridge. Speicielt fremhæver han sin gode ven Leo Messi.

Cesc Fábregas tog til Chelsea efter nogle halvskuffende sæsoner i Barca, hvor han aldrig fik tilkæmpet sig den rolle han var tiltænkt. I aften står han står overfor flere af sine allerbedste venner, blandt dem Messi og Piqué, som han har kendt siden barndommen. Han ved derfor bedre end mange, hvad der venter.

"De har et fantastisk hold, med den bedste spiller i historien, så selvfølgelig vil det blive en stor udfordring for os, specielt fordi de har topspilllere, hvor Leo gør den helt store forskel" udtaler han på Chelseas hjemmeside.

Han tror dog fuldt og fast på sit holds chance. "Vi ved hvad vi er i stand til og vi ved hvordan vi kan spille. Vi har en plan og vil gøre det bedste vi kan. Fodbold er en fantastisk sport og alt kan ske når som helst. Vi vil forsøge at finde deres svagheder og vinde" fortsætter han.

"Vi er fuldstændig klar over, hvad denne kamp handler om. Det handler om at have analyseret sin modstander, hvilket ikke er nemt, fordi de har nogle rigtig gode spillere på alle pladser. Planen er at stoppe dem i de områder hvor de er mest farlige" afslutter han.

.:FORSIDE:.