Cavani: 'Neymar ved hvad han skal gøre'

Kristoffer Hanberg - 26.06.19

© Getty Images

Neymars holdkammerat i PSG, Cavani, har nu også udtalt sig om brasilianerens fremtid, og ifølge den uruguayanske angriber afhænger Neymars fremtid udelukkende af ham selv.

Det kom frem i et nyligt interview, hvor Cavani blev spurgt ind til den delikate situation, Neymar befinder sig i. Den brasilianske stjerne er utilfreds i PSG, hvilket han og Cavani har haft en snak om.

'Jeg snakkede med Neymar om situationen, da vi begge var i Frankrig, men det er ikke noget, vi snakker om nu, hvor Copa América står på. Det eneste jeg kan sige er, at Neymar ved hvad han skal gøre' sagde uruguayaneren noget kryptisk.

Der har i de spanske og franske medier gået rygter om, at PSG udelukkende er villige til at lade Neymar forlade klubben i tilfælde af, at han offentligt erkender, at han vil væk fra klubben. Derfor er Cavanis udtalelse blevet tolket som en hentydning til netop det.

Med en voldtægtsanklage og en skade kort inden Copa América har Neymar fået en mareridtsstart på sommeren. Det har været rygtet, at Cavani og Neymar i løbet af sæsonen har haft flere uoverenstemmelser, men fra uruguayanerens side er der kun sympati at finde.

'Det er en svær situation, Neymar befinder sig i. Han har utrolig meget karisma, og jeg ved, at han om nogen kan se fremad og komme videre. Jeg håber, at han hurtigst muligt kommer sig, og jeg ønsker ham alt det bedste. Han skal være stærk' kom det afsluttende fra Cavani.

.:FORSIDE:.