Catalanske fans vil ikke have Neymar retur

Kristoffer Hanberg - 24.06.19

© Getty Images

Siden det kom frem, at Neymar ønsker at vende tilbage til Barca, har mange udtalt sig positivt om hans mulige retur. Nu viser det sig, at store dele af avisen Mundo Deportivos læsere ikke ønsker en genforening.

I et udsendt spørgeskema til avisens læsere har det vist sig, at hele 71,2 procent svarede, at de ikke ønsker, at Barca bringer Neymar tilbage til Camp Nou. Det kommer som en overraskelse, da det mulige køb af Neymar har skabt glæde i andre kredse af Barcas tilhængere.

Kun 28,8 procent af de adspurgte læsere svarede, at det vil glæde dem, hvis det lykkes klubben at købe Neymar fri fra PSG. Dermed lader det til, at mange i Barcelona ikke har glemt måden, hvorpå Neymar forlod klubben.

Dengang skabte det meget drama, da Neymar valgte pengene og PSG til fordel for Barca, og siden da har den brasilianske stjerne blandt andet gjort sig upopulær, da han efter skiftet valgte at sagsøge klubben i forhold til en konflikt angående en loyalitetsbonus.

Flere medier meddeler dog, at Neymar i håbet om at kunne vende tilbage er villig til at droppe retssagen, og måske det kan hjælpe med at gøre ham mere populær blandt dem, der ikke ønsker ham tilbage i klubben på nuværende tidspunkt.

Blandt spillerne er situationen dog en anden. Neymar var meget vellidt i omklædningsrummet, og de catalanske medier mener derfor at vide, at spillertruppen er meget begejstret over muligheden for en genforening med Neymar.

.:FORSIDE:.