Catalansk TV3: Messi har problemer med højre lår

Rune Stentoft Arlbjørn - 04.06.20

© Getty Images

Lionel Messi måtte onsdag noget overraskende springe træningen over. I stedet trænede han for sig selv i træningslokalet. Barca gjorde klart, at der ikke var tale om en skade, men måske passer det ikke.

Ifølge den catalanske tv station TV3, så oplevede Messi smerter i højre inderlår ved tirsdagens træning. Det skulle være grunden til, at argentineren måtte springe træningen over onsdag.

TV3 melder, at Messi oplever muskelsmerter i højre inderlår og at der er tale om en reel skade. Hvis det er rigtigt, så er Messi tvivlsom til udekampen mod Mallorca den 13. juni, hvor Barca vender tilbage til La Liga.

Barca har endnu ikke meldt noget ud om der skulle være tale om en skade. Det kan skyldes, at man som så ofte før vil vente med at se tiden an og se hvordan den mulige skade udvikler sig.

I dag har Barca fri fra træning, så her får man ikke et fingerpeg på argentinerens tilstand. Det må vi vente til på fredag med, hvor catalanerne vender tilbage til træningen.

Hvis der er tale om en skade til Messi, vil det være et kæmpe nederlag for Barca. Holdet har før haft det svært uden argentineren, så det vil ikke være godt at undvære ham i de resterende kampe i La Liga.

.:FORSIDE:.