fbpx

Carles Pérez: 'Vi er ikke bange for Barca'

Peter Vyff - 23.09.23

// Celta

Den tidligere Barca-spiller, Carles Pérez er nu at finde hos Celta Vigo, som gæster Catalonien i aften. Catalaneren deltog i går i et interview, hvor han kom ind på flere interessante ting, deriblandt hans tid hos Barca.

Xavi og resten af holdet tog i tirsdags hul på dette års Champions League, da Royal Antwerp blev besejret med 5-0. Catalanerne i godt i gang med et travlt kampprogram, hvor der i de næste par uger nærmest skal spilles kampe hver tredje dag.

Barca tager i første omgang imod Celta Vigo i aften på Lluis Companys, og set i lyset af gæsternes dårlige start, skal der tre sikre point ind på kontoen. Galicerne har dog tænkt sig at gøre, hvad de kan og udnytte deres muligheder, hvilket Carles Pérez understregede i et interview med avisen Sport.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Vi er ikke bange for dem. Vi ved, hvem vi står overfor, de har en masse kvalitet, og meget gode fodboldspillere. Vi skal spille med hovedet, tænke over vores spil og udnytte vores muligheder' sagde kantspilleren.

Den 25-årige Pérez har været at finde hos Celta Vigo siden sidste sæson, hvor han spillede på en lånekontrakt fra AS Roma. Italienerne sendte dog den tidligere Barca-spiller, permanent til Galicien i sommerpausen, da Celta Vigo betalte næsten seks mio. euro for ham.

Catalaneren blev også spurgt ind til hans forhold til Barca, og om hans afsked, efter at være blevet udråbt som en fremtidig førsteholdsspiller på Camp Nou: 'Hvis jeg skal være ærlig, følger jeg ikke Barca meget. Jeg ved selvfølgelig at de har tilføjet spillere som João Félix og João Cancelo, og det giver dem en anden rytme, hvilket resultaterne også viser' sagde han.

'Jeg har det rigtig godt, men min afsked var en svær beslutning. Det er frustrerende at se sin drøm som helt lille, smuldre fra den ene dag til den anden. Jeg har dog kun gode ord at sige om Barca, og jeg er nødt til at takke dem, da jeg lærte meget i de år, hvor jeg var der' sagde Pérez.

Den tidligere Roma-spiller blev også spurgt til hans reaktion, hvis han scorer imod Barca: 'Jeg er i Celta nu, og det er flere år siden at jeg spillede for Barca. Og hvis jeg scorer, vil jeg selvfølgelig ikke provokere nogen, men jeg vil fejre det, og det synes jeg ikke er respektløst' svarede kantspilleren.

'Jeg har tre gode minder - debuten og målet i min første ligakamp på Camp Nou, samt min Champions League debut, hvor jeg scorede på San Siro. Og i ungdomsfodbold, hvor jeg spillede i Youth League' afsluttede Pérez om sin tid i Barca..:FORSIDE:.