Carles Pérez har fundet glæden i Roma

Rune Stentoft Arlbjørn - 27.07.20

© Getty Images

Carles Pérez har fundet glæden i Roma efter han forlod Barca i januar til fordel for romerne. Angriberen er begyndt at finde sig til rette under Paulo Fonseca og catalaneren scorede endda sit første Serie A mål forleden.

Den tidligere Barca-spiller er glad for hvordan det går i Italien. 'Jeg er meget glad for at være her. Jeg er sikker på, at jeg traf den rette beslutning om at forlade Barca. Holdkammeraterne jeg har her gør, at jeg er glad for at være her og jeg har det godt på et personligt plan også. Jeg har det rigtig godt med at være i Roma' sagde han forleden.

Roma udnyttede deres købsoption på Carles Pérez tilbage i marts og de tror på, at han kan blive en nøglespiller for dem nu og i fremtiden. Det går da også bedre for catalaneren, der er ved at finde sit fodfæste i den romerske klub.

Indtil nu har Carles Pérez spillet fjorten kampe for Roma og scoret to mål. Det seneste mål faldt i den seneste kamp mod Spal i Serie A, som Roma vandt. Det har hjulpet Roma til næsten at sikre sig Europa League i næste sæson.

Mange Barca-fans begræd i januar, at klubben solgte det unge talent i stedet for at satse på ham i en situation, hvor holdet stod og manglede angribere. I stedet endte Barca med købe Martin Braithwaite.

Carles Pérez nåede tretten kampe for catalanerne og to mål inden han blev solgt til AS Roma i vinterens transfervindue.

644x70

.:FORSIDE:.