Carles Pérez: 'Forstod ikke at jeg skulle væk'

FCBARCELONA.DK - 08.04.20

© Getty Images

Det er et par måneder siden at Carles Pérez forlod Barca til fordel for AS Roma, men catalaneren har stadig ikke forstået, hvorfor han skulle væk. Nu kigger han dog fremad og koncentrerer sig om sin nye klub.

Det var i slutningen af januar måneds transfervindue at Barca noget overraskende valgte at sælge Carles Pérez til AS Roma. Han selv havde tydeligt foretrukket at blive i barndomsklubben og kæmpe for sin chance.

'Jeg forstod ikke at jeg skulle væk, men jeg respekterer det og er taknemmelig overfor klubbens behandling af mig i så mange år. Folk taler meget om klubbens talenter, men nogle gange har man foretrukket at bruge millioner på en ny spiller, og ikke have tålmodighed med sine egne' udtaler han til avisen Marca.

'Sket er sket og det handler om at glemme min fortid der. Nu skal jeg have fokus på Roma' fortsætter han.

Pérez nåede at spille syv kampe for Roma inden at corona-krisen stoppede al fodbold. I de første måneder er det kommet bag på ham, hvor meget fodbold fylder i Italien. 'I Barcelona er fodbold stort, men det er intet imod det som jeg har set hver eneste dag i denne by. Folk er vilde med fodbold' afslutter han.

644x70

.:FORSIDE:.