Carles Pérez er klar til at gribe chancen søndag

FCBARCELONA.DK - 23.08.19

© Getty Images

Når Barca søndag aften tager imod Betis, tegner det til at B-holdets Carles Pérez får spilletid i fraværet af Dembélé og Suárez, samt en Messi der næppe er klar til 90 minutter. Det ligner en gylden mulighed for den 21-årige catalaner.

Carles Pérez gjorde det glimrende i sommerens træningskampe, hvor han fik en del spilletid og desuden scorede begge Barcas mål i holdets 2-0 sejr over Vissel Kobe.

Den 21-årige angriber er tiltænkt en hovedrolle på klubbens B-hold og skal endvidere stå klar, når Ernesto Valverde kalder på ham. Det gør han med stor sandsynlighed når truppen skal udtages til søndagens hjemmekamp mod Betis.

Det er givet at Dembélé og Suárez er ude med skader, mens meget tyder på at Messi når at blive klarmeldt til søndag. Dermed har Valverde Griezmann, Rafinha og Messi til de tre pladser i front.

Det er dog ikke sandsynligt at Messi spiller alle 90 minutter på grund af hans skadespause. Spørgsmålet er om han starter inde og tages ud efter en time, eller om han først kommer på banen i anden halvleg.

Det er her at Carles Pérez kommer ind i billedet, for han ligner den foretrukne vikar i front. Den chance står han helt sikkert klar til at gribe med håbet om, at der venter flere kampe med førsteholdet denne sæson.

.:FORSIDE:.