Carles Pérez: 'Drømmen blev taget fra mig'

FCBARCELONA.DK - 24.02.20

© Getty Images

Carles Pérez scorede sit første mål for Roma forleden efter skiftet for en lille måned siden. Nu er han ude med en klar kritik af den behandling han fik i Barca og som sendte ham til Italien.

Det var ikke med Carles Pérez' gode vilje, at han forlod Barca kort inden at januar måneds transfervindue lukkede. Han føler ikke selv, at Barca behandlede ham fair. Det fremgår tydeligt at en udtalelse til avisen El Mundo Deportivo.

'Om jeg føler mig såret? Ikke mindst på grund af måden det skete på. Jeg føler ikke man opførte sig pænt til sidst, men jeg er Barcelona taknemmelig. Jeg er en knægt der har givet alt for Barca siden jeg var lille. Min drøm var at nå til førsteholdet. Det nåede jeg, men nu har man taget den fra mig uden grund, ikke mindst på grund af de handlinger der var.  Man taler så meget om ungdommen og til sidst gør man det modsatte. Alligevel har jeg ikke et dårligt indtryk af Barca. Jeg er taknemmelig, men jeg brød mig ikke om måden' kom det fra catalaneren.

Med salget af Pérez og Dembélés efterfølgende skade, måtte Barca hasteindkøbe en erstatning i Martin Braithwaite. Pérez blev spurgt, om Barca har begået en fejl i at sælge ham. 'Nogle gange tager man de rigtige beslutninger, andre gange gør man ikke. Nu skal de se, om de kan klare sig igennem. Jeg tænker på det som Cucurella sagde, at i Barca skal man altid vinde, men at man ikke længere har tålmodighed med de unge spillere' svarede han.

Barca har sikret sig muligheden for at hente Pérez tilbage, hvis Roma en ønsker sælge ham en dag, men angriberen vil ikke forholde sig til, om han en dag returnerer til barnsomsklubben. 'Det er ikke noget jeg har tænkt på, efter at jeg rejste. Barca er fortid og jeg er fokuseret på Roma, men ingen ved hvad fremtiden bringer' afsluttede han.

644x70

.:FORSIDE:.