Carles Pérez befinder sig i en svær situation

FCBARCELONA.DK - 01.11.19

© Getty Images

Selvom Carles Pérez er noteret for 100 minutters mere spilletid denne sæson end Ansu Fati, må den 21-årige angriber erkende, at han står sidst i køen når pladserne i angrebet skal fordeles.

Pérez greb chancen flot, da Barcas angreb var skadesramt i sæsonstarten, hvor Messi, Dembélé og Suárez sad udenfor på samme tid. Det kastede en ny kontrakt af sig for en måned siden, så han nu er tilknyttet klubben til 2022.

Pérez er formelt stadig tilknyttet B-holdet, man han træner fortsat med førsteholdet og indgår i træner Ernesto Valverdes planer, selvom det ikke er meget man har set til ham på det seneste.

Det skyldes selvfølgelig at Valverde igen har alle sine angribere til sin rådighed. Det betyder, at det primært er Messi, Suárez, Dembélé og Griezmann der er i spil til de tre pladser i front.

Derudover er der Ansu Fati, der på rekordtid har slået sig fast som et af klubbens største talenter og noget kunne tyde op, at Valverde hellere bruger Fati end Pérez.

Dermed står Pérez i en svær situation som den sidste af truppens seks angribere. Spørgsmålet er om han har tålmodigheden til at vente på muligheden, eller om han vælger at spille for B-holdet i stedet, for at få den spilletid som det ser så svært ud med på førsteholdet.

644x70

.:FORSIDE:.