Carles Pérez: 'Barca er fortid og Roma er fremtid'

Rune Stentoft Arlbjørn - 15.02.20

© Getty Images

Carles Pérez har snart været i den italienske hovedstad i to ugers tid, hvor han er han faldet godt til. I et interview fortæller han, at fremtiden er i Roma, om hvorfor han valgte at skifte væk fra Barca og forskellen på Italien og Spanien.

'Jeg ser det som et skridt frem at tage til Roma. Det er langt fra et skridt tilbage at forlade Spanien, men derimod en udfordring' indleder Pérez ifølge Mundo Deportivo.

'Jeg er skiftet fra en rigtig stor klub, men jeg mener, det er et større skridt at komme ud af min komfortzone og vise hvad jeg er værd. Jeg er kommet til et nyt land, hvilket er en udfordring, men jeg er henrykt over det' fortsætter han.

'Jeg har altid set Roma som en stor klub. Jeg besluttede mig for at skifte, fordi træneren (Paulo Fonseca, red.) ringede til mig. Han overbeviste mig ved tro på mig og han sagde jeg ville blive vigtig her. Jeg har har forladt et vigtigt hold og kommet til et andet vigtigt hold' sagde han om skiftet til Roma.

'Det blev Roma jeg skiftede til, fordi jeg gerne vil blive bedre her og være vigtig for Roma. Barcelona er fortid  og nu ligger min fremtid i Roma. Jeg har skrevet under på fire og et halvt år, men jeg vil blive her meget længe' sagde han videre.

'Foncesa advarde mig om, at der ville være meget pres på mig i ligaen før jeg skiftede hertil. I min debut indså jeg hvor aggressivt spillet er i Italien i forhold til Spanien. I det øjeblik følte jeg mig meget mere tilpas' afsluttede Carles Pérez.

Barca har ikke fået nogen tilbagekøbsklausul på Carles Pérez, men Barca har til gengæld en forkøbsret på catalaneren, hvis en anden klub vil hente kantspilleren.

.:FORSIDE:.