Carles Pérez: 'Alt har ændret sig'

FCBARCELONA.DK - 10.10.19

© Getty Images

Carles Pérez har været en af sæsonens store positive overraskelser og den catalanske angriber er da også meget tilfreds med, hvordan det går lige nu. Drømmen er tydeligt, at få succes i klubben.

Ikke mange kendte til Carles Pérez inden denne sæson, men mange skader i Barcas angreb bragte ham i spil til førsteholdet og den mulighed har han grebet flot. Han har fået officiel debut, scoret sine første mål og forleden fik han forlænget sin kontrakt.

I en snak med radiostationen Cadena SER, glæder han sig da også over, hvordan det går. 'Jeg er glad for de muligheder Valverde har givet mig. Min debut var den bedste dag i mit liv og så scorede jeg ovenikøbet et mål. Det var en drøm der gik i opfyldelse. Den dag eksploderede min mobil med beskeder' siger han.

'Alt har ændret sig. Nu kender folk dig bedre og mobilen stopper ikke med at ringe. Heldigvis har jeg en familie der holder mig nede på jorden' fortsætter han.

Han bliver spurgt, hvad drømmen er. 'Som lille kiggede jeg altid på Messi og man sammenlignede mig med Pedro eller Robben. Jeg vil være glad for, at få en karriere som Pedro' svarer han.

Netop Messi betyder meget for Pérez. 'Han hjælper ungdomsspillerne meget. Han er opmærksom og giver dig råd. Både til Ansu (Fati, red.) og mig, der begge lige er kommet med, sagde han, at når vi er med, er det fordi vi har niveauet. Ellers ville det ikke ske'.

Pérez har været rygtet til andre klubber, men står det til ham selv, kommer det ikke til at ske. 'Jeg har altid ønsket at blive her. Jeg har aldrig lyttet til tilbud udefra. Da man ringede for at sige, at man ville forlænge, tænkte jeg ikke to gange over det. For mig er det vigtigere at spille her, end at tjene 1,5 mio. euro som 16-årige. Min drøm er at triumfere i Barca' afslutter han.

.:FORSIDE:.