Carles Aleñá: 'Koeman svigtede mig ikke'

FCBARCELONA.DK - 19.01.21

© Getty Images

Carles Aleñá fik ikke meget spilletid under Koeman og valgte derfor at tage på et lejeophold hos Getafe her i januar. Han bebrejder dog ikke Barca-træneren noget som helst. Der gør han klart i et interview.

Aleñá havde en klausul i sin kontrakt der gav ham mulighed for at tage på et lejeophold i anden klub, hvis han ønskede dette, uden at Barca havde noget at skulle sige. Den klausul bragte Aleñá i spil i sidste uge med skiftet til Getafe, hvor han allerede har fået sin debut.

I en udtalelse i går forsikrede Aleñá om, at han ikke bærer nag overfor Koeman, på grund af den manglende spilletid i Barca. 'Jeg mener ikke Koeman svigtede mig. I sidste ende var der spillere foran mig og man skal være stærk. Jeg kunne udemærket være blevet i Barcelona, men jeg havde brug for spilletid' kom det fra ham ifølge avisen Sport.

Aleña fik en fin debut for Getafe forleden og han er glad for tilliden fra sin nye træner. 'Bordalás sagde kun, at jeg skulle spille som jeg plejer, men jeg skal være med til at forsvare mere. Tilliden fra træneren var det jeg havde brug for, så jeg er meget taknemmelig' afsluttede catalaneren.

Lejeaftalen med Getafe gælder kun for resten af denne sæson, hvorefter Aleñá returnerer til Barcelona.

.:FORSIDE:.