Carles Aleñá gav løfter for fremtiden

FCBARCELONA.DK - 25.04.19

© Getty Images

Carles Aleñá spillede en flot kamp mod Alavés i tirsdags, hvor han også lykkedes med at komme på tavlen. Indsatsen var et løfte om hvad Barca kan forvente fra catalaneren de næste mange år.

Med sine kun 21 år har Aleñá fremtiden foran sig og han har stadig et kæmpe potentiale, der endnu ikke er udløst. Forventningerne til den offensive midtbanespiller er tårnhøje og tirsdag aften gav hans indsats store løfter for fremtiden.

Aleñá er et produkt af Barcas velrenomerede akademi La Masia og denne sæson er hans første med førsteholdet. Her får han regelmæssig med spilletid og har gjort det udmærket indtil nu.

Tirsdag aften var nok hans bedste kamp. I fraværet af Messi svingede han taktstokken på midtbanen og samtidig havde han overskud og overblik til at gå med frem. Det udløste scoringen til 1-0.

Mange sammenligner Aleñás potentiale med det som man så hos Xavi og Iniesta da de havde samme alder og endnu ikke var stamspillere på holdet.

Planen er at Aleñá stille og roligt skal finde sin plads på holdet, da han ikke skal opleve et for stort pres i den tidlige del af karrieren. Håbet er, at han om 3-4 år er indiskutabel på den offensive midtbane.

.:FORSIDE:.