Cardoner: 'Vi har aldrig talt om at fyre Valverde'

FCBARCELONA.DK - 07.06.19

© Getty Images

Intet tyder på at Barca pønser på en fyring af Ernesto Valverde. I dag er vicepræsident Jordi Cardoner ude med en klar melding om, at klubbens ledelse på intet tidspunkt har overvejet et trænerskifte.

'Vi har på intet tidspunkt haft en debat om at fyre ham og derfor har vi gjort det klart, at han fortsætter som træner næste sæson' kommer det fra Jordi Cardoner i dag om Valverdes situation i klubben.

'Det burde ikke være nødvendigt at bekræfte at han fortsættter, for det er normalt ikke noget man skal melde ud, men da man satte spørgsmålstegn ved ham, besluttede vi at det ville være bedst at gøre det klart' fortsætter han.

Flere afstemninger blandt Barca-fans har vist flertal for en fyring af Valverde, men det tillægger Cardoner ikke den store betydning. 'Det er mange år siden jeg troede på afstemninger. Det er ikke noget vores ledelse af klubben baseres på. Det har vi en præsident til' siger han videre.

'Jeg kan dog godt forstå skuffelsen hos nogle af tilhængerne, men når man vinder ligaen, har det været en god sæson' afslutter vicepræsidenten.

.:FORSIDE:.