fbpx

Cancelo: 'Bedre at vinde med dårligt spil end at tabe'

FCBARCELONA.DK - 24.09.23

© Getty Images
// Joao Cancelo

Joao Cancelo blev altafgørende i lørdagens kamp mod Celta de Vigo, hvor han med en assist og senere den kampafgørende scoring var hovedmanden bag sejren på 3-2. Efter opgøret talte portugiseren emd pressen.

I lørdagens kamp mod Celta assisterede Cancelo til Lewandowskis udligning til 2-2 og kort tid efter blev den portugisiske back matchvinder, da han sendte bolden i kassen efter et indlæg af Gavi. Efter opgøret erkendte Cancelo det dårlige spil, men glædede sig over sejren.

Artiklen fortsætter under annoncen


Egen indsats:
'Jeg må erkende, at jeg rent personligt spillede en dårlig kamp. Jeg lavede mange tekniske fejl, men det gælder om hele tiden at tro på det og være fokuseret. VI gav aldrig op og det gav os sejren i dag. Det ligner mig ikke at lave så mange fejl og det skal jeg forbedre'.

Spillet:
'Vi spillede ikke nogen god kamp, men det er bedre at vinde kampen når man spiller dårlig end at tabe den. Vi var tålmdodige og det vigtigste er, at vi nu står her med de tre point'. 

Fremtiden:
'Hvis jeg præsterer på et højt niveau vil Barca beholde mig, men hvis ikke siger de farvel. Jeg tager et skridt ad gangen og tænker kun på at hjælpe holdet' sagde Cancelo til slut.

Gense målene inklusiv Cancelos sejrsmål fra kampen mod Celta herunder:

.:FORSIDE:.