Camp Nou var mål for et terrorangreb i 2017!

FCBARCELONA.DK - 11.11.20

© Getty Images

Et forfærdeligt terrorangreb ramte Barcelona i 2017, hvor 13 personer omkom og flere end100 blev såret. Retssagen mod terroristerne er gået i gang og her har de fortalt, at Camp Nou var et af mål, til en kamp hvor der var 56.000 tilskuere.

Først en varevogn og dernæst en personbil kørte bevidst ind i menneskemængden på den berømte La Rambla i centrum af Barcelona. La Rambla var som altid proppet med mennesker og dem som blev ramt af terroristerne, havde ikke en chance for at undslippe.

Nu er retssagen i gang mod de anklagede og her det kommet frem, at de også havde Camp Nou i tankerne omkring et angreb. Det skulle finde sted den 20. august 2017, blot tre dage efter angrebet på La Rambla.

Den aften spillede Barca mod Betis og 56.000 tilskuere mødte frem til kampen, hvor alt heldigvis foregik roligt og fredeligt, men det kunne altså have været meget anderledes.

Det var angiveligt politiets heftige jagt på terroristerne og anholdelsen af flere personer efter angrebet på La Rambla der forhindrede angrebet på Camp Nou.

.:FORSIDE:.