Camp Nou piftede af Coutinho

FCBARCELONA.DK - 21.04.19

© Getty Images

Philippe Coutinho scorede som bekendt et flot mål mod Manchester United i midtugen, som han dog valgte at fejre på en noget kontroversiel måde. Derfor piftede mange tilhængere af brasilianeren i lørdagens ligakamp.

Coutinho har haft det svært i Barca-trøjen og har især i denne sæson måtte høre til en del kritik fra medierne og tilhængerne. I onsdags scorede brasilianeren et flot mål mod Manchester United, som kunne være blevet starten på en god periode. I stedet valgte Coutinho at fejre målet på kontroversiel vis, hvilket nu har givet bagslag.

Efter scoringen mod Manchester United på Camp Nou i onsdagens Champions League kvartfinale løb Coutinho ud mod de catalanske tilhængere, stak en finger i hvert øre og lukkede øjnene. Bagefter sagde nogle ord med et udtryk i ansigtet, som ikke så alt for venligt ud.

I lørdagens kamp mod Real Sociedad svarede tilhængerne på Camp Nou så igen, da Coutinho i anden halvleg blev skiftet ind i stedet for Dembélé. Her piftede en stor del af tilhængerne af Coutinho og fortsatte endda med det i de efterfølgende minutter, når brasilianeren rørte bolden.

Det er da også meget uforståeligt, at Coutinho valgte at rette hvad der lignende en kritik mod Barca-tilhængerne, fordi man ikke har været tilfredse med brasilianerens præstationer på banen. I Barcelona er det ikke faldet i god jord, at en spiller retter sin vrede mod tilhængerne, når han har underpræsteret i en sådan grad gennem længere tid.

For Coutinho er der nu kun én vej til succes på Camp Nou og til at vinde tilhængernes hjerter - det er at præstere på banen og vise den form, som gjorde ham til Barcas dyreste indkøb i historien.

.:FORSIDE:.