Camp Nou er forvandlet til en bunke jord!

FCBARCELONA.DK - 17.07.19

© Getty Images

Camp Nou ligner slet ikke sig selv i disse dage. Væk er det berømte græstæppe og i stedet er banen domineret af jordbunker og gravemaskiner. Målet er et underlag som et billardtæppe, der indvies den 4. august.

De seneste dage har de officielle præsentationer af først Neto og dernæst Griezmann fundet sted på et repos på Camp Nous hovedtribune i stedet for nede på græstæppet, som der ellers er tradition for.

Årsagen er den udskiftning af græsset som lige nu er i fuld gang og som får det til at se lidt uoverskueligt ud, for om mindre end tre uger ruller bolden for første gang på banen denne sæson. Det sker når Arsenal lægger vejen forbi til det traditionsrige Gamper-opgør, der formelt skyder sæsonen i gang.

Derfor arbejdes der på højtryk i disse dage og alt går som planlagt. Barca har for vane at skifte underlaget cirka hvert tredje år, så det er en procedure man har fuldstændig styr på.

Derfor tvivler ingen på, at der venter noget af et billardtæppe når Barca og Arsenal mødes det 4. august, men lige nu ligner banen mest noget der minder om en motocross bane.

.:FORSIDE:.