fbpx

Busquets ville ikke svare på spørgsmål om sin fremtid

FCBARCELONA.DK - 07.12.22

// Sergio Busquets

topbar222

Sergio Busquets hang naturligt med hovedet, da han gav en kommentar efter nederlaget mod Marokko i VM's 1/8-finale i går. Her blev han også spurgt til sine fremtidsplaner, men det spørgsmål ville han ikke svare på.

Sergio Busquets var blandt de udvalgte til at sparke fra 11-meter pletten, da man skulle ud i straffespark mellem Spanien og Marokko ved VM-slutrunden. Han tog holdets tredje spark, efter at de to første var blevet brændt og også Busquets måtte se Marokkos målmand redde flot.

Artiklen fortsætter under annoncen


Trods den enorme skuffelse var Busquets klar med en kommentar efter kampen. 'Det er rigtig ærgerligt, for det blev afgjort brutalt med straffespark. Vi havde det svært og vi forsøgte at slide dem op ved at få dem til at løbe, så der ville komme plads, men vi manglede heldet i de sidste pasninger' sagde han.

'Vi ønskede at komme videre og det havde vi fortjent. Det blev en fysisk kamp, hvor Marokko forsvarede sig og lukkede af. Det var meget svært og det fortsatte i den forlængede spilletid' fortsatte han.

Herefter blev Busquets spurgt, hvilke fremtidsplaner han har. 'Lige nu handler det om landsholdet og ikke om mig. Det her er en svær aften for os og vi må rejse os igen. Der er unge spillere på holdet der kan bruge denne erfarring i fremtiden' svarede han..:FORSIDE:.